Van Bluebox Design naar Studio Pienter

Een nieuwe naam, Studio Pienter

Jaren geleden begon ik mijn eigen bedrijf. Ik nam de beslissing om te stoppen bij een werkgever en als ZZP’er verder te gaan. Met de naam Bluebox Design ging ik aan de slag!

Inmiddels zijn we ruim tien jaar verder. Tijd voor iets nieuws!
Te starten met mijn bedrijfsnaam. Want Bluebox Design past niet meer bij wie ik ben en waar ik voor sta als bedrijf en als persoon. Omdat ik begin dit jaar mijn werkzaamheden uitbreidde als fotograaf en ik daar veel persoonlijker in sta, moest mijn bedrijfsnaam dat ook in zich hebben.
Als kind kreeg ik van mijn ouders de bijnaam ‘Pien’. Die naam gebruiken ze zo af en toe nog steeds. In mijn ontwerpen zoek ik altijd naar slimme en heldere oplossingen om een bedrijf, merk of product zo duidelijk mogelijk neer te zetten. Zo ook in mijn fotografie. Nét even wat langer nadenken over een andere invalshoek of belichting geeft een uniek beeld. Of een praktische oplossing in de studio als een standaard opstelling net niet lekker werkt. Pientere oplossingen!

En zo was de nieuwe naam geboren: Studio Pienter. Met uiteraard een passende nieuwe huisstijl. Het logo is gebaseerd op een omgevouwen vel papier of foto, in de vorm van de letter P. Daar gingen eerst nog een aantal andere versies aan vooraf, bijvoorbeeld deze:

 

logo_eerder_versie

Maar dat was me nog te druk en gedetailleerd. Na nog wat digitaal gummen, knippen en plakken werd het uiteindelijk de versie die nu bovenaan mijn site staat. En ik ben er blij mee!

Studio Pienter is er helemaal klaar voor. Een nieuwe stap vooruit!