Logo en Huisstijl ontwerp

Ik zorg er voor
dat je overal meteen herkenbaar bent.

Herkenbaarheid, dat is waar het om draait bij een sterke huisstijl. Een logo zonder onnodige toevoegingen met de uitstraling die past bij jouw bedrijf.

Samen kijken we eerst waar je bedrijf voor staat, wat wil je uitstralen en wie is je doelgroep. Wat zijn passende kleuren en welke beeldtaal past bij hetgeen je wilt communiceren? Daar ga ik vervolgens mee aan de slag.

Ik combineer beeld en tekst tot een communicatief sterk geheel waarbij ze elkaar versterken. Compositie, gevoel voor vorm en oog voor detail spelen hierin een grote rol. Op een nèt andere manier een onderwerp benaderen of onverwachte elementen combineren, dat creëert een unieke invalshoek die opvalt en waarmee we jouw merk stevig en opvallend neerzetten.

Het logo ontwerp vertaal ik door in de rest van de huisstijl; briefpapier, visitekaartjes of compliment cards, alles vormt samen één compleet geheel wat de herkenbaarheid van jouw bedrijf vergroot.

Ik zorg ervoor dat alles vanaf ontwerp tot aan het geleverde drukwerk tot in de puntjes verzorgd is.

Waar nodig werk ik samen met een ervaren website bouwer, ook je website kunnen we in dezelfde stijl doorvoeren waarbij ik meekijk of alles nog in één lijn blijft.

 

Het uitgebreide portfolio bekijk je hier

Investering

Op aanvraag

De kosten van een logo en huisstijl zijn erg afhankelijk van wat je wensen zijn en hoeveel input je zelf al meeneemt. Ik maak daarom graag een offerte op maat zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt. Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Flyer & Brochure ontwerp

Flyer, folder of brochure

Een flyer of folder is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken.  In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kun je veel informatie kwijt om je doelgroep te overtuigen van jouw boodschap of product.

Wil je meer vertellen of laten zien dan is een uitgebreidere (bedrijfs)brochure een mogelijkheid. Voor een brochure kan ik ook de productfotografie of bedrijfsreportage voor je verzorgen, zo heb je maar één aanspreekpunt en weet je zeker dat er een duidelijke lijn getrokken wordt van ontwerp via fotografie naar drukwerk.

Na een eerste inventarisatie kijken we samen naar wat mogelijk moet worden aangevuld met tekst en/of beeld. Vervolgens zorg ik dat het ontwerp mooi aansluit bij de huisstijl van je bedrijf of bij de sfeer die je wilt uitstralen. Ik zorg ervoor dat alles smaakvol samenkomt in een pakkend ontwerp en lever je kwalitatief drukwerk.

Een goed ontwerp maken we samen.

Investering

Op aanvraag

De kosten van een flyer, folder of brochure zijn erg afhankelijk van wat je wensen zijn en hoeveel input je zelf al meeneemt. Ik maak daarom graag een offerte op maat zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt. Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.