Schoolfotografie

Spontane schoolfoto’s
met plezier!

Ook in tijden van Corona maatregelen zijn er mogelijkheden voor schoolfotografie op geruime afstand. Zowel portretfotografie als klassenfoto’s behoren tot de mogelijkheden zodra dit weer toegestaan is. Ik geef graag meer informatie en heb nog ruimte in de agenda.

 

Studio Pienter verzorgt de schoolfoto’s van ieder kind op een professionele en ontspannen manier.
Van alle kinderen worden meerdere foto’s gemaakt, als het even spannend is nemen we wat meer tijd om te wennen en los te komen zodat iedereen met plezier op de foto gaat. En dat zie je!

Elke foto wordt met zorg geselecteerd, nabewerkt en thuis afgeleverd.

 

Er is keuze uit verschillende voordeelsets; grote of kleine portretfoto’s in combinatie met de klassenfoto. Maar ook een canvas voor aan de muur of fotokado’s als sleutelhangers, mokken of telefoonhoesjes zijn gemakkelijk te bestellen vanuit de bestelsoftware.

 

Voor scholen zijn er geen kosten verbonden aan het laten maken van schoolfoto’s en zij ontvangen een digitaal pakket met alle pasfoto’s voor gebruik in de administratie gratis én een kopie van alle klassenfoto’s voor het schoolarchief.

Als het gewenst is kunnen de leerkrachten ook individueel op de foto.

Ik kom graag een keer langs om de wensen van school te bespreken.

 

Studio Pienter werkt ook bij schoolfotografie volledig AVG proof.

Meer Informatie

Voor informatie over schoolfotografie maak ik graag een afspraak om de mogelijkheden door te spreken. Neem contact op voor meer informatie of voor een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Ik kom graag op school of bij de ouderraad langs!